Reabilitări și asfaltări de străzi la Târgoviște cu finanțări din bugetul local

Publicitate

Asfaltările continuă în ritm susținut la Târgoviște, ”ajutate” și de vremea mai bună. Zilele trecute, au demarat două investiții: a fost turnat primul strat de asfalt pe strada Stolnicul Constantin Cantacuzino – stradă care niciodată nu a făcut obiectul unor lucrări de modernizare – și au început și lucrările de realizare a rețelei de canalizare pe strada Tighina – arteră care, după finalizarea acestora, va fi și asfaltată.

De asemenea, recent a debutat și proiectul de modernizare a străzii Herța. Aici, potrivit primarului municipiului Târgoviște, Cristian Stan, lucrările fac parte dintr-o investiție care are că obiect mai multe asfaltări și reabilitări de străzi: Tighina, Udrea Bălcescu, Alexandru Ilie, Rovine, pictor Ion Crăciun, Leo Plângă, Bastionului, Mr. Oprescu Adrian și Plevnei. Primele străzi abordate au fost Alexandru Ilie, Rovine, pictor Ion Crăciun, Bastionului și Mr Oprescu Adrian.
Pe străzile Tighina și Leo Plângă, anterior debutului lucrărilor de asfaltare, este implementat un proiect de extindere a rețelelor de canalizare. Lungimea totală a străzilor vizate este de peste 2,7 km, suprafață părții carosabile fiind de 16.828 mp, iar cea a trotuarelor – de 5.242 mp.

Primarul Cristian Stan a anunțat că investițiișe vor fi finalizate cel târziu în vară, iar finanțările sunt asigurate din bugetul local.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!