Reabilitarea acoperișului Sălii Sporturilor are loc în luna octombrie

Publicitate

Acoperișul Sălii Sporturilor din Târgoviște va cunoaște la începutul lunii octombrie numeroase lucrări de modernizare. Claudiu Mănescu, directorul Direcției Județene de Sport și Tineret Dâmbovița, consideră că acoperișul Polivalentei va fi reabilitat în cel mai scurt timp, după ce acesta s-a degradat destul de mult.

Bugetul alocat pentru aceste lucrări este de 300 000 de lei și va fi suportat de Ministerul Tineretului și Sportului. Banii alocați de MTS au ajuns în conturile DJST Dâmbovița în urmă cu aproape două luni. “Fondurile cu privire la această lucrare le-am primit. Am discutat cu o firmă care ne-a elaborat studiul de fezabilitate și în curând vom da drumul la lucrări. Vrem ca la începutul lunii octombrie să pornească modernizarea acoperișului, iar la început de noiembrie să fie totul finalizat. Nu vrem să ne prindă iarna cu acest proiect. În momentul de față mai lucrăm la niște proceduri. După ce s-a făcut primii pași la studiul de fazabilitate, costurile au devenit mai mari față de ce am primit noi. Am făcut o nouă adresă către MTS și sperăm să mai primim ceva bani în acest sens”, ne-a declarat Claudiu Mănescu.

Corneliu Ștefan: “Sunt necesare reparații capitale”

Cel care a făcut demersurile necesare în vară ca MTS să aloce finanțare pentru modernizarea acoperișului Sălii Sporturilor din Târgoviște a fost deputatul Corneliu Ștefan. “Acoperișul va fi reabilitat, dar acum depinde de Direcția Județeană de Sport și Tineret . Banii au venit în urma demersurilor pe care le-am făcut. În momentul de față la DJST Dambovița a ajuns suma de 3 miliarde lei vechi. Acești bani au fost alocați doar pentru acoperiș. Eu mi-am făcut treaba până aici, de acum înainte trebuie să se ocupe cei de la DJST. Cu toții dorim să înceapă cât mai repede aceste reparații capitale”, a precizat Corneliu Ștefan.

Ionuț Parghel

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele