Răzvan Cherecheș vorbește despre venirea valului 4 – “noi nu am revenit la normal, suntem doar într-o pauză”

Publicitate

Răzvan Cherecheș, specialist în sănătate publică, a vorbit despre venirea unui alt val de Coronavirus, chiar în toamna acestui an. Acest lucru se va întâmpla, în opinia lui, din cauza faptului că măsurile de relaxare au fost luate pentru toate persoanele și impuse chiar și în zonele în care procentul de vaccinare este unul mic, scrie Antena3.ro.

Acesta consideră că în acest moment ne aflăm doar într-o pauză a pandemiei, datorită încălzirii vremii, însă la toamnă ne vom confrunta cu valul 4 și va trebui să suportăm din nou restricțiile.

”Va avea o intensitate mai redusă decât valul 3, pentru că procentul de persoane vaccinate în toată țara va face diferența. Cu toate acestea, este posibil ca în unele județe, județele în care oamenii nu se vaccinează într-un ritm corespunzător, să trebuiască impuse restricții, din nou, pentru că, în felul acesta se va putea controla numărul persoanelor internate pe secția de terapie intensivă, pe care le vom vedea la începutul toamnei, când vor începe ploile de toamnă și vremea mai rece”, a declarat Răzvan Cherecheș, potrivit Antena3.ro.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!