Ramona Andreea Stoica, singurul elev din Dâmboviţa care a obţinut media 10 la Bacalaureat. “A fost unul dintre cele mai fericite momente din viața mea”

Publicitate

Ramona Andreea Stoica, absolventă a Colegiului ”Ienăchiță Văcărescu” din Târgoviște, este singurul elev din județul Dâmbovița care a obținut media 10 la examenul de Bacalaureat 2019.

”Pot spune că momentul în care am aflat că am luat nota maximă la Examenul de Bacalaureat a fost unul dintre cele mai fericite din viața mea, întrucât a venit ca o mare surpriză, eu fiind pregătită pentru un rezultat bun, dar nu chiar perfect.

Ținând cont de faptul că este un examen complex și decisiv, pregătirea mea a fost una continuă pe parcursul celor patru ani de liceu. Bineînțeles că a fost mai intensivă în ultimul an, însă, consider că nu numai efortul individual, ci și seriozitatea față de orele de la clasă își spun cuvântul la un astfel de examen.

Considerând faptul că am terminat un profil de Filologie – bilingv engleză, parcursul meu viitor este destul de evident… Voi studia la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine. În ceea ce privește profesia, am încredere că vor apărea destule oportunități pe parcurs, aici în țară, unde îmi voi face cariera”, ne-a declarat Ramona.

Următoarele două locuri în topul mediilor – cu 9,93 – au fost ocupate la egalitate de eleva Goglea Andreea, tot de la CN ”Ienăchiță Văcărescu” și elevul Slevoacă Vlad de la CN ”N. Titulescu” din Pucioasa.

În Top 10 al mediilor de anul acesta la Bac se situează CN ”Ienăchiță Văcărescu”, cu șase elevi, urmat de CN ”N. Titulescu” Pucioasa – cu trei dintre mediile din acest top.

Rezultatele finale, după contestații, vor fi afișate sâmbătă, 13 iulie.

(sursa FOTO: Arhiva personală Ramona Andreea Stoica)

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!