Raluca Turcan recunoaște că nu mai sunt bani pentru plata pensiilor în decembrie! “Florine, tu poţi să joci banii de pensii la poker”,

Publicitate

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, recunoaște că în acest moment nu mai sunt fonduri pentru plata pensiilor în luna decembrie, după de zvonul a făcut ravagii în opinia publică. Aceasta spune că pentru a se plăti pensiile trebuie să se facă urgent o rectificare bugetară, scrie Antena3.ro.

De asemenea, potrivit informațiilor apărute în presă, Raluca Turcan ar fi scris pe un grup al partidului din care face parte un mesaj prin care îl atacă direct pe Florin Cîțu, spunând că acesta a jucat banii la poker. “Florine, tu poţi să joci banii de pensii la poker”, ar fi scris Raluca Turcan, potrivit Antena3.ro.

De asemenea, ministrul Muncii condamnă mandatul lui Florin Cîțu, spunând că a fost un şir de minciuni, greşeli şi jocuri personale care au avut efecte grave asupra poporului român. Raluca Turcan susține că este nevoie de o rectificare bugetară, astfel încât veniturile lunare să poată ajunge la toți bătrânii din țara noastră în luna decembrie.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!