Raluca Turcan reacție dură la adresa lui Ludovic Orban: “îl îndrumăm spre o ieșire cât mai onorabilă din actuala campanie”

Publicitate

În ultima perioadă acuzațiile aduse premierului Florin Cîțu au stârnit reacții diverse în opinia publică după ce au fost scoase la lumină dosarele penale din tinerețe. Ca urmare a acestora, i s-a cerut demisia onorabilă, însă prim-ministrul a declarat că nu a luat în calcul acest aspect.

După ce s-a speculat că Ludovic Orban a făcut publice informațiile despre Florin Cîțu, astfel încât să-și elimine adversarul fără probleme, atitudinea actualului președinte PNL a stârnit reacția susținătorilor lui Florin Cîțu, printre aceștia și Raluca Turcan, ministrul Muncii.

Printr-un mesaj postat pe o pagină de socializare, ministrul Muncii a criticat dur atitudinea lui Ludovic Orban. Aceasta spune că președintele PNL își urmărește propriile avantaje, în defavoarea unei guvernări calitative și aduce atacuri grave la adresa colegilor și chiar la adresa președintelui României, pe care Raluca Turcan îl consideră ”cel mai solid partener politic al partidului nostru, în ultimii 7 ani”.

”În legătură cu ultimele apariții publice ale președintelui PNL, Ludovic Orban, echipa celor care susțin candidatura lui Florin Cîtu dezaprobă comportamentul lipsit de fair-play politic si declarațiile acestuia care aduc grave prejudicii partidului nostru.

Considerăm că este dezonorant pentru președintele PNL să susțină campania de linșaj public a premierului susținut de Partidul National Liberal. Nu a mai existat niciodată în istoria PNL un astfel de moment și este de dorit să nu mai existe altul nici în viitor. Nu este normal ca actualul președinte al PNL să asiste fără reacție și chiar să încurajeze acuzații grave si derapaje de limbaj la adresa Premierului liberal. Nu este normal ca liderul PNL să-l atace pe Președintele României, cel mai solid partener politic al partidului nostru, în ultimii 7 ani.

Mizele și ambițiile personale nu trebuie urmărite de niciun membru PNL, cu atât mai mult de către președinte în exercițiu, în detrimentul mizelor partidului și ale guvernării. Atacarea propriilor colegi, a guvernării și a Președintelui României este contraproductivă pentru partidul nostru, iar campania internă pentru funcția de președinte al PNL nu trebuie să se transforme într-o răfuială de ordin personal, care să ne vulnerabilizeze în fața adversarilor.

În aceste condiții, trebuie să-i mulțumim actualului președinte al partidului pentru tot ce a făcut bun până acum pentru PNL, să-l îndrumăm spre o ieșire cât mai onorabilă din actuala campanie și, sperăm, pe 25 septembrie, din funcția pe care deja nu o mai onorează conform așteptărilor și intereselor partidului nostru.”

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!