Raed Arafat: ”Se fac presiuni să fiu dat jos. Nu mă poate demite decât premierul”

Publicitate

Șeful DSU, Raed Arafat se simte constrâns de anumite împrejurări, având în vedere declarația acestuia în care susține că sunt multe persoane care ar vrea să-l demită. Acesta recunoaște că poate fi demis în orice moment de către Guvern, iar dacă se va întâmpla acest lucru, nu se va opune.

Se fac presiuni să fiu dat jos. Nu sunt o persoană comodă. Când ți se spune să părăsești o echipă, ți se pare. Dar acesta este un lucru pe care poate să îl facă orice guvern pentru că este doar o poziție. Pot fi demis oricând. Nu mă poate demite decât premierul”, a spus Raed Arafat, potrivit Știripesurse.ro.

De asemenea, Raed Arafat spune că se îndoiește de faptul că oamenii l-ar susține în fața unei demiteri, având în vedere că a implementat multe măsuri stricte, pe care alții nu le-au înțeles.

„A fost o campanie extrem de gândită ca decizia să pară a unui singur om. La unele posturi media, de dimineață până seara ”Ce a făcut Arafat”, ”Ce a decis Arafat”. Nu spun că a fost o intenție de a mă expune. Așa a fost tratată problema, în special mediatic. Nici măcar ministrul Sănătății, nici măcar eu și nici prim-ministrul nu au luat o decizie singuri.

Percepția publică este dată de ”manipularea”, îmi pare rău să zic, a media. Cu unul dintre ei am câștigat deja un proces. Am ajuns la faza în care chiar era ceva absurd. Era o îndemnare la ură. Chiar mă gândeam dacă vine cineva să mă agreseze”, a mai spus șeful DSU, potrivit sursei citate.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!