Răbufnirea lui Corneliu Ștefan, președintele CJ Dâmbovița: “Stopați linșajul mediatic asupra Bisericii Ortodoxe Române”

Răbufnire al lui Corniliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, după atacurile mediatice împotriva Biserice Ortodoxe Române! Șeful CJ se alătură celor care apără Biserica Ortodoxă Română de atacurile puternice din ultima perioadă. Într-o postare de Facebook, Corneliu Ștefan cere stoparea linșaului mediatic la adresa Bisericii Ortodoxe Române.

“Şi Eu îţi spun: tu eşti Petru, şi pe această piatră voi zidi Biserica Mea, şi porţile Locuinţei morţilor nu o vor birui.” Și au trecut veacuri, iar Biserica Ortodoxă Română a fost și a rămas piatra de temelie a țării noastre.

De la Mircea cel Bătrân, „Principe între creștini cel mai viteaz și cel mai ager”, și Ștefan cel Mare, „atlet al lui Hristos”, până la preoții și duhovnicii care, deși știau că vor plăti cu prețul vieții, nu s-au lepădat de credința propovăduită în Biserica Română, ortodoxia română a trecut prin momente mult mai grele decât cele prin care trece astăzi, din cauza declarațiilor făcute în spațiul public de către personaje mai mult decât trecătoare!

În aceste condiții, chiar și privind în urmă, în istorie, este mai mult decât condamnabilă agresiunea și atacurile la care este supusa Biserica Ortodoxă. Libertatea de exprimare nu poate sluji ca pretext pentru încălcarea altor drepturi.

Noi, cei care avem cuvântul lui Dumnezeu și care ținem Biserica ca fundație a ceea ce suntem, cerem să ne fie respectate credința și biserica. Iar încercarea de a le lua în derâdere înseamnă o tentativă de renegare nu doar a credinței unei națiuni, dar si a înaintașilor noștri și tuturor valorilor în care ei au crezut. Iar acest demers este inacceptabil!

Consider că punctele de rating ale unor televiziuni sau notorietatea unor ziariști pot crește și altfel decât atacând o parte a fibrei unei națiuni.

Stopați linșajul mediatic asupra Bisericii Române!”, a transmis Corneliu Ștefan pe pagina personală de Facebook.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!