Purtătorul de cuvânt al Federației Democratice a Polițiștilor, Christian Ciocan, a făcut scandal într-o secție de poliție după ce i s-a suspendat carnetul de conducere! Acesta a încălcat 7 reguli de circulație

Publicitate

Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Federației Democratice a Polițiștilor, a făcut scandal într-o secție de poliție după ce a fost amendat și lăsat fără permis de conducere ca urmare a comiterii mai multor contravenții. Aceste fapte s-au petrecut chiar weekendul trecut.

Se pare că pentru început acesta a fost oprit de polițiști în trafic după ce a pătruns cu mașina pe un drum interzis. De asemenea, acesta a refuzat să se legitimeze polițiștilor, spunându-le că ar trebui să îl cunoască deja de la televizor, el grăbindu-se în acel moment chiar la o emisiune la care era invitat, potrivit Romaniatv.Net.

Agenții nu s-au lăsat intimidați și au notat în total șapte nereguli comise de Christian Ciocan: circulația în zona de acțiune a indicatorului „Acces interzis”, refuz de legitimare, ITP expirat din 2018, lipsă RCA, nu s-a putut stabili când a avut autoturismul ultimul RCA valabil, nerespectarea indicațiilor polițistului rutier, întrucât acesta a ieșit din autoturism și i-a provocat pe agenți, lipsă plăcuță cu număr de înmatriculare pe spate, lipsă documente.

Ca urmare a acestor descoperiri, Ciocan s-a ales cu o amendă de 5500 lei, iar polițiștii au ridicat plăcuța de înmatriculare și i-au suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice timp de 30 de zile, potrivit Romaniatv.Net.

Christian Ciocan s-a arătat nemulțumit de pedepsele primite și a făcut scandal la o secție de poliție din București. Imaginile au ajuns și la Lucian Bode, Ministrul Afacerilor Interne, care a cerut să se facă mai multe verificări pe baza filmărilor pentru a se stabili cu exactitate ce anume s-a întâmplat și pentru a da date corecte opiniei publice, scrie sursa citată.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!