Punct important obținut de Chindia Târgoviște în fieful campioanei CFR Cluj

Publicitate

Punct important obținut de Chindia Târgoviște în această seară. Formația dâmbovițeană a fost egala campioanei CFR Cluj, într-o partidă cu numeroase ocazii de poartă.

Pe terenul ardelenilor, Chindia a încheiat nedecis jocul cu CFR, cu scorul de 0-0. Târgoviștenii au avut prima șansă de a marca prin Florea, iar apoi, gazdele au ripostat prin Itu, unde șutul acestuia a fost respins de Aioani.

În actul secund, Chindia a irosit cea mai mare ocazie a meciului, prin același Florea, care a fost servit ideal de Popa, care a fost cel mai bun jucător de pe teren.

După remiza cu CFR, Chindia se poziționează pe locul 11, cu 5 puncte acumulate. Etapa viitoare, dâmbovițenii vor înfrunta, în deplasare, pe FC Botoșani.

 

CFR Cluj – Chindia Târgoviște 0-0

CFR: Sandomierki – Manea, Ciobotariu (72 Petrila), Burcă, Cestor – Itu, Hoban, Pereira – Chipciu (72 Susic), Debeljuh (Vojtus), Costache (46 Omrani). Antrenor: Dan Petrescu.

Chindia: Aioani – Căpușă, Pițian, Iacob, C. Dinu (83 Dumitrașcu)– Neguț, Dulca, Rață, Yameogo (90 Neicuțescu) – Florea (71 Berisha), Popa. Antrenor: Emil Săndoi.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!