“Pumele” de la CSM Târgoviște, peste “tigroaicele” de la CSM București! Victorie importantă pentru echipa lui Guillermo Naranjo

Publicitate

Voleibalistele de la CSM Târgoviște și-au arătat din plin colții în runda a doua a campionatului. Sportivele antrenate de Guillermo Naranjo au avut parte de o evoluție pe măsură, iar la finalul unui meci de infarct cu CSM București au devenit câștigătoare, cu 3-2. În disputa susținută în capitală, târgoviștencele s-au prezentat precum “pumele”, atacând adversarul când se aștepta mai puțin.

Conduse excelent de pe bancă de un inimos antrenor spaniol, dâmbovițencele au început meciul promițător, adjudecându-și primul set cu 26-24. În următoarele două au stat la pândă și au gândit strategia pentru lovitura câștigătoare. Revenirea în meci a târgoviștencelor a avut loc în setul al patrulea, când s-au impus cu 25-23. În schimb, în “decisiv”, mâna lui Naranjo s-a văzut mai mult ca niciodată, iar elevele sale și-au arătat superioritatea, câștigând cu 15-12. După victoria cu CSM București, “pumele” de lângă Turnul Chindiei și-au adjudecat două puncte extrem de importante, în fața unui adversar de calibru din campionat. Așadar, după succesul din Sala de sport Elite Performance din cadrul Complexului comercial Sun Plaza din București, CSM Târgoviște a terminat cu fruntea sus prima mare bătălie din cadrul campionatului. În urma succesului cu “tigroaicele” de la CSM București, conducerea tehnică a CSM-ului târgoviștean s-a arătat extrem de fericită. “Sunt mândru de echipa mea. Astăzi am fost cu adevărat o echipă în care toate jucătoarele au contribuit la acest rezultat. De exemplu, în primul set Diana și Ramona au intrat la 22-20 și am câștigat cu 23-25. Admir curajul și forța echipei de a reveni după ce am pierdut setul trei cu 7-25, câștigând următoarele două seturi, pentru a obține victoria. Două puncte foarte importante obținute pe terenul uneia dintre cele mai bune echipe din campionat”, a declarat antrenorul Guillermo Naranjo, pentru site-ul clubului dâmbovițean. CSM Târgoviște va evolua etapa viitoare, pe teren propriu, în fața lui Dinamo București, o altă echipă tare a Diviziei A1.
CSM București – CSM Târgoviște 2-3 (24-26, 25-15, 25-7, 23-25, 12-15)
CSM Târgoviște: V. Hroncekova (15 p), E. Fairs (14), M. Collar (10), L. Sousa Ziegler (9), L. Sybeldon (8), R. Marciu (4), D. Smith (3), A. Trică (1), L. Durr, D. Calotă, A. Roșca. Antrenor: Guillermo Naranjo.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!