Pugilistul Cristian Ștefănescu, de la CS Târgoviște, medaliat cu bronz la Campionatul Național pentru tineret

Publicitate

Rezultat important obținut pe pugilistul Cristian Ștefănescu la Campionatul Național de Box pentru tineret, găzduit de orașul Brăila, în perioada 28 iulie – 1 august. Sportivul de la CS Târgoviște, antrenat de Gheorghe și Alexandru Stan a cucerit medalia de bronz, în limitele categoriei 71 de kilograme.

În lupta pentru intrarea în finală, Cristi a fost învins de un pugilist băcăuan. Până la meciul din semifinale, boxerul de la CS Târgoviște și-a arătat din plin supremația în ring.

“Cucerirea bronzului ne bucură mult. Cristi a boxat exemplar aproape întreagă durată a concursului. În penultimul act a avut parte de un adversar redutabil, fapt ce a dus să se oprească în această fază. Este o satisfacție că am terminat pe podium”, a precizat Gheorghe Stan, pentru site-ul Clubului Sportiv Târgoviște.

La ediția din acest an a Campionatului Național de Tineret, Clubul Sportiv Târgoviște a fost reprezentat de trei pugiliști: Cristian Ștefănescu (medaliat), Sergiu Stoica (cat. +92 kg) și Sebastian Apostol (cat. 75 kg).

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!