Pugilistul Andrei Grigore a fost nimicitor la trialul de selecție pentru lotul olimpic de tineret. “Este un sportiv cu mare potențial”

Publicitate

Ionuț Parghel
Pugilistul Andrei Grigore s-a prezentat la înălțime la un trial de selecție pentru lotul olimpic de tineret al României, în vederea participării la Campionatele Europene, Campionatelor Mondiale și a Jocurilor Olimpice de tineret. Boxerul Clubului Sportiv Municipal Târgoviște și-a arătat din plin superioritatea la selecția desfășurată la Bacău, în limitele categoriei +91 de kilograme.

Sportivul antrenat de Nicu Tamaș a ieșit de fiecare dată câștigător la capătul celor două meciuri susținute în cadrul trialului. În primul meci la depășit la puncte pe Ștefan Antohi de la CSM Bacău, iar în cel de-al doilea a câștigat în fața constănțeanului Silviu Dumitru, prin abandonul adversarului. După evoluția de la Bacău, Grigore are șanse foarte mari de a prinde lotul național de tineret al României. “ Este un sportiv cu un mare potențial. Stilul său este unul cubanez atunci când intră în ring. Am vorbit cu Relu Auraș și mi-a zis că mai mult decât sigur va prinde lotul național. Trebuie să muncească mult pentru a ajunge la cele mai bune rezultate”, ne-a precizat Nicu Tamaș. Primul concurs important la care va lua parte în acest an Grigore va fi Cupa României. În urmă cu un an, boxerul dâmbovițean a reprezentat România la Campionatul European de juniori, desfășurat în Bulgaria. Alți pugiliști de la CSM Târgoviște care au mers la trialul de la Bacău au fost Alin Lauer (69 kg) și Marian Chiva (56 kg), dar ambii au pierdut din primul meci.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!