Pugilistul Alexandru Moise, de la CSM Târgoviște, medaliat cu bronz la Campionatul Național de tineret

Publicitate

Un pugilist de la Clubul Sportiv Municipal Târgoviște a urcat, săptămâna trecută, pe podiumul de premiere la Campionatul Național de box pentru tineret.  Alexandru Moise a cucerit medalia de bronz la concursul destinat categoriei super grea (+92 kg). În meciul pentru intrarea în finală, sportivul antrenat de Nicu Tamaș, a cedat în fața băcauanului Marius Tănase. Alexandru Moise a ieșit câștigător în prima repriză, după care, în repriza secundă, adversarul s-a impus cu ajutorul arbitrilor.

“În al doilea meci, cel pentru intrarea în finală, sportivul nostru a boxat cu Marius Tănase de la CSM Bacău. Alexandru a avut o evoluție foarte bună, câștigând prima repriză cu toate multiplele greșeli ale sportivului de la CSM  Bacău.

În repriză a doua , văzând domnii arbitrii că sportivul nostru este mai bun decât adversarul, arbitrul i-a permis sportivul de la Bacău sa intre cu capul pe dedesubt, să îl lovească cu capul în burtă pe sportivul nostru, automat după aceste lovituri nepermise, Alexandru a trebuit să se oprească să respire. Într-un final, l-a oprit definitv  iar adversarul a câștigat pe nedrept! Sportivul nostru este un campion pentru noi”, a precizat supărat Nicu Tamaș, antrenorul secției de box a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște.  În primul tur, Alexandru Moise l-a învins pe teleormăneanul Emil Radu.

La ediția din acest a Campionatului Național de box pentru tineret, delegația clubului târgoviștean a cuprins 3 boxeri, prin KO, în repriza a doua.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!