Pugiliștii de la CS Târgoviște, pregătiri intense pentru primele competiții oficiale din 2022

Publicitate

Pugiliștii Clubului Sportiv Târgoviște se pregătesc pentru primele competiții oficiale din acest an. În această perioadă, sportivii antrenați de Gheorghe și Alexandru Stan trag din greu. Week-end-ul trecut, numai puțin de 16 boxeri au participat la un turneu de verificare pentru cadeți, juniori, tineret și seniori,  găzduit de localitatea Costești, din județul Vâlcea.

În cadrul sparring-ului vâlcean, pugiliștii clubului târgoviștean care s-au remarcat din plin au fost Daniel Mironescu (cat. 63 kg), Alexandru Marcu (70 kg), Mario Anca (75 kg), Raul Voicu (+90 kg), Adrian Cruceru (46 kg), Sasha Moiceanu (48 kg) și Florin Moise (+91 kg).

La startul sparring-ului de la Costești s-au aflat peste 120 de boxeri, ce au reprezentat cluburi din Vâlcea, Slatina, Ploiești, Târgu Jiu, Craiova, Turnu Severin, Târgoviște și București.

Primele concursuri oficiale din acest an la care vor lua parte boxerii de la CS Târgoviște vor fi Campionatul Național U22 (15-19 februarie) și Cupa României pentru cadeți, juniori, tineret și seniori la feminin (28 februarie – 6 martie).

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!