Pugiliștii Clubului Sportiv Târgoviște se antrenează …acasă

Publicitate

Chiar dacă au sala închisă din cauza epidemiei de coronavirus, pugiliștii Clubului Sportiv Târgoviște își continuă, în mare parte, antrenamentele de acasă. Zilnic, aceștia respectă indicațiile antrenorilor Gheorghe și Alexandru Stan. Ei stau acasă și evită pe cât posibil ieșirile în aer liber și se mențin în formă cu diverse exerciții fizice.

“Copiii noștri se antrenează zilnic. Nu am întrerupt niciodată antrenamentele. Stăm acasă și ne pregătim individual. Fiecare boxer are un program de antrenament bine stabilit. Vorbim cu ei telefonic sau online. Îi punem să se antreneze în funcție de posibilitățile pe care le au acasă. Le corectăm greșilile tehnice. Facem cu ei antrenamente fizice, tehnice, tactice.

Deși sunt restricții, copiii noștri trag din greu în casă, în apartament, în curte sau prin grădină. Muncim zilnic cu ei pentru că trebuie să aibă continuitate în pregătire. Sperăm să depășim această perioadă grea pentru a reveni la antrenamentele normale și la competiții”, ne-a declarat Gheorghe Stan, antrenorul secției de box de la CS Târgoviște.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!