Pugiliști de mare viitor! George Marin a fost invincibil la Cupa României pentru juniori. Fernando Panait a terminat pe a doua treaptă a podiumului

Publicitate

Ionuț Parghel
Pugiliștii Clubului Sportiv Târgoviște s-au aflat din nou la înălțime! Boxerii antrenați de Gheorghe și Alexandru Stan s-au remarcat din plin la Cupa României pentru juniori, desfășurată la Câmpulung Muscel.

George Marin, component al lotului național de juniori al României, a reușit în ringul muscelean să fie invincibil pe toată durata competiției. Talentatul pugilist dâmbovițean s-a clasat pe pe primul loc în limitele categoriei 60 de kilograme, nimicindu-și toți adversarii care i-au ieșit în cale. De asemenea, tot la această întrecere, Fernando Panait a terminat pe locul 2, la categoria 50 de kilograme. Clasările pe podium la Cupa României pentru juniori a mulțumit în totalitate antrenorii clubului târgoviștean. “Sportivii noștri au fost remarcabili la Câmpulung Muscel. George Marin a fost imperial pe toata durata competiției, câștigând în fața fiecărui adversar. A boxat excepțional. Încă o dată s-a văzut de ce este component al lotului național de juniori. Fernando s-a aflat și el la înălțime, iar singurul eșec la înregistrat în finală. Ne-am comportat foarte bine la Cupa României pentru juniori”, ne-a declarat Alexandru Stan.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!