Pugilista Mihaela Radu, de la CSM Târgoviște, performanță remarcabilă! A devenit pentru a patra oară campioană a României

Publicitate

Performanță remarcabilă pentru pugilista Mihaela Radu (32 ani) în această săptămână! Sportiva legitimată la CSM Târgoviște a devenit pentru a patra oară consecutiv campioană a României la box feminin.

Vineri, pugilista antrenată de Nicu Tamaș și-a trecut în cont un nou titlu național la categoria supergrea (+80 kg) după ce a depășit în finala, prin abandon, o sportivă de la Rapid București.

În urma medaliilor de aur cucerite în ultimii patru ani la Naționalele de box feminin, Mihaela a devenit cea mai titrată pugilistă din cadrul cluburilor sportive din Dâmbovița.

“Sunt foarte bucuroasă că am obținut un nou titlu național. Mă așteptam să câștig din nou medalia de aur după ce m-am pregătit foarte bine în ultima perioadă. Nu a fost ușor în meciul din finală, dar loviturile puternice aplicate adversarei au făcut ca ea să abandoneze”, ne-a declarat multipla campioană națională de la CSM Târgoviște.

O altă pugilistă a CSM-ului care a devenit în acest an campioană națională a fost Ana Maria Toma, la junioare, în limitele categoriei 46 de kilograme.

În schimb, Marinela Francesca Oancea (cadete – cat. 62 kg) și Ana Maria Dobre (cadete – cat. 43,5 kg) au ajuns vicecampioane ale României, iar Alexandra Dariana Vasile (senioare – cat. 75 kg), Mirel Tania Ionescu (tineret – cat. 60 kg), Georgiana Stan (junioare –cat. 66 kg) și Anca Ștefania Buzățel (junioare – +80 kg) au intrat în posesia medaliilor de bronz.

Ediția din acest an a Campionatului Național de Box feminin pentru cadete, junioare, tineret și senioare a fost găzduit de Sala „Olimpia” din București.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!