Pugilist de la CS Târgoviște, medaliat cu argint la Cupa României

Publicitate

Pugilistul Valentin Velicu s-a remarcat din plin la ediția din acest an a Cupei României la box pentru seniori, desfășurată la Piatra Neamț, în perioada 23-27  martie.  Boxerul antrenat de Gheorghe Stan a obținut locul II și medalia de argint, la categoria 60 de kilograme.

În meciul pentru medalia de aur, sportivul de la CS Târgoviște a cedat în fața lui Andrei Gavae, de la Dinamo București. În schimb, în semifinale, sportivul clubului dâmbovițean l-a învins pe olteanul Petre Cosmin Stuparu.

Potrivit antrenorului său, Valentin Velicu ar fi fost dezavantaj de mai multe ori de arbitri în meciul din finală.

„După ce am obținut medalia de argint, putem spune că ne-am îndeplinit obiectivul la ediția din acest an a Cupei României. Vali a terminat pe locul 2 după ce a avut parte de evoluții foarte bune în ringul din Piatra Neamț. Este un rezultat foarte bun pentru noi, dacă ținem cont că sportivul nostru a venit după o pauză sportivă de un an și jumătate. Dacă nu ar fi avut parte de un arbitraj ostil în finală, poate am fi avut și nou șanse la aur. Pot spune că împotriva lui Gavae, Vali a fost dezavatanjat de mai multe ori”, ne-a declarat Gheorghe Stan, antrenorul secției de box a Clubului Sportiv Târgoviște.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!