Pucioasa: Casă distrusă de un incendiu puternic. GALERIE FOTO

Un incendiu violent a cuprins, joi după-amiază, o casă bătrânească din orașul Pucioasa. La sosirea pompierilor, focul se manifesta generalizat la acoperișul și interiorul locuinței.

Pompierii au încercat să oprească propagarea focului, dar din nefericire casa a fost distrusă aproape în totalitate de flăcări.

Cauza incendiului, potrivit ISU Dâmbovița, a fost o sobă cu acumulare de căldură neprotejată termic necorespunzător față de materiale combustibile.

Din fericire, nu au existat victime.

“Astăzi, în jurul orei 14:00, pompierii de la Detașamentul Pucioasa au fost alertați și au intervenit cu două autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din orașul Pucioasa.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la acoperișul și interiorul locuinței.

Din nefericire, cu toate eforturile pompierilor, care au lichidat rapid incendiul (în cca.30 de minute), locuința a ars aproape în totalitate, fiind o casă bătrânească construită din chirpici și lemn.

Din cercetările efectuate la fața locului, se pare că o sobă cu acumulare de căldură neprotejată termic corespunzător față de materiale combustibile a fost cauza probabilă a producerii incendiului.

În urma producerii evenimentului nu s-au înregistrat victime”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!