Pucioasa: A fost semnat contractul de finanțare pentru eficientizarea energetică a Grădiniței ”Micul Prinț”

Publicitate

Orașul Pucioasa a încheiat anul 2020 cu încă o satisfacție administrativă, după ce, chiar pe 31 decembrie, a fost semnat Contractul de finanțare pentru proiectul “Eficientizarea Energetică a Grădiniței cu Program Prelungit Micul Prinț”, proiect depus de Primăria Pucioasa spre evaluare pe 20.04.2020 (”proiectul nostru evaluat cel mai rapid pe acest POR – mulțumim încă o dată celor de la ADR SUD Muntenia”, a transmis primarul Constantin Ana).

Valoarea proiectului este 5.888.484,34 lei, cofinanțarea locală fiind de 2%, iar termenul de realizare a investiției este 31.12.2023!

”Prin acest proiect important vom moderniza și reabilita termic ultima grădiniță mare a orașului, pentru care nu am avut până acum soluții și o vom aduce la cele mai înalte standarde în domeniu, cu circuite și dotări moderne, spre satisfacția copiilor, părinților, dar și a cadrelor didactice!

Dacă mai aveați nevoie, este încă o dovadă în plus că educația a fost și va rămâne o prioritate pentru mine și echipa mea!

Mulțumesc încă o dată Consilierilor Locali, fără să îi uităm pe cei din mandatul 2016 – 2020, pentru sprijinul acordat!

Mulțumim Consiliului Județean Dâmbovița pentru faptul că ne-a cedat dreptul de proprietate asupra imobilului, făcând posibilă această investiți”, a mai precizat edilul orașului Pucioasa.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!