PSD a mai dat o lovitură de grație liberalilor în Dâmbovița! Le-a mai luat un primar de comună dintr-un foc

Publicitate

PSD Dâmbovița a mai dat o lovitură de grație Partidului Național Liberal! Joi, social democrații le-a mai „furat” un primar de comună liberalilor. Este vorba de Ciprian Nilă, edilul localității Ciocănești. Este al cincilea primar pe care PNL îl pierde în doar câteva zile în defavoarea PSD.

„Am luat o decizie importantă pentru viitorul comunei noastre: am ales să fac parte din echipa PSD Dâmbovița.

Hotărârea mea vine după ce, în ultimii ani, cu toții am văzut că echipa PSD Dâmbovița a susținut proiectele și investițiile noastre, pentru că avem o colaborare puternică și cinstită cu oameni care își doresc cu adevărat ca localitatea noastră să meargă mai departe și să se dezvolte.

Vreau să vă asigur că voi rămâne același primar dedicat comunei noastre și că împreună cu echipa PSD, vom continua să lucrăm pentru binele locuitorilor noștri și pentru un viitor mai bun pentru copiii noștri.

Sunt recunoscător pentru încrederea voastră și sunt convins că vom reuși să aducem comuna Ciocănești acolo unde ne dorim cu toții. Vă mulțumesc pentru susținere și, din 9 iunie, continuăm împreună cu PSD Dâmbovița”, a transmis Ciprian Nilă, după plecarea la social democrați.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!