PSD Dâmbovița recrutează masiv din alte partide pentru alegerile locale! Primarii din Șelaru și Vârfuri au trecut și ei în rândul social democraților

Publicitate

Partidul Social Democrat este formațiunea politică tot mai căutată de primarii dâmbovițeni în ultimele zile! Astăzi, a venit rândul edililor din comunele Șelaru și Vârfuri să treacă în rândul social democraților. Astfel, Gheorghiță Matei și Răzvan Bănaru au lăsat în urmă PRO România și au sărit în barca PSD, partid din partea căruia vor candida la alegerile locale din 9 iunie.

Ambii au sugerat că social democrații au fot cei care le-au susținut proiectele și investițiile pentru localitățile pe care le păstoresc.

„Vă anunț că la alegerile din 9 iunie voi candida pe lista PSD Dâmbovița! Decizia este una mai mult decât normală, având în vedere că, încă din prima mea zi de mandat la Primăria Șelaru, PSD Dâmbovița a fost alături de toate proiectele și investițiile din comuna noastră.

Cu sprijinul dumneavoastră, echipa PSD va avea, de asemenea, o prezență și mai puternică în Consiliul Local, pentru a continua toate lucrurile bune pe care, împreună, le-am început în Șelaru.

Vă mulțumesc pentru susținere și, începând cu 9 iunie, alături de PSD, vom asigura continuitatea de care comuna noastră are mare nevoie!”, a transmis edilul din Șelaru, după trecerea la PSD.

Numărul primarilor „achiziționați” de PSD Dâmbovița de la alte partide în ultima perioadă a ajuns la 9, fiind vorba de Gabriel Dragnea (Butimanu), George Duțu (Lungulețu), Radu Stancu (Cornești), Florea Mușat (Băleni), Ciprian Nilă (Ciocănești), Florin Ivan (Cornățelu) – toți de la PNL, Daniel Neamțu (Brănești) – USR, Gheorghiță Matei (Șelaru) și Răzvan Bănaru (Vârfuri) – ambii PRO România.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!