PSD a câștigat la pas alegerile parlamentare în Dâmbovița! Marea surpriză a fost reprezentată de AUR

Publicitate

Partidul Social Democrat a câștigat la pas alegerile parlamentare în județul Dâmbovița, fiind urmat de PNL și de USR-PLUS. La nivelul județului nostru, PSD a obținut 45% din voturile exprimate, cu mult peste media națională, acolo unde a obținut 29,83%.

În urma rezultatelor obținute, prin votul direct, PSD Dâmbovița oferă 3 deputați și un senator. Mai mult de atât, PSD Dâmbovița păstrează mari șanse de redistribuire a încă unui mandat de senator.

“Vă mulțumim pentru încrederea dumneavoastră! Am trecut prin atât de multe împreună în ultimul an, dar tocmai aceste încercări fac ca victoria de ieri să die și mai frumoasă. Am scris istorie în Dâmbovița la aceste alegeri, la fel ca și în septembrie. Nu v-ați abătut de la drumul pe care am început să-l străbatem împreună, așa cum nici noi nu ne-am dezis de crezul nostru: alături de oameni.

Umăr la umăr, am reușit să ne facem dreptate și să învingem un guvern profund ostil românilor și o coaliție de dreapta al cărei interes politic a fost mai presus de viața și sănătatea românilor!

Ne-au dat afară din piețe românii care și-au muncit cinstit pământul, au închis școlile copiilor noștri, le-au refuzat părinților și bunicilor noștri o viață mai bună. Mai presus de toate însă, nu le-a păsat de sănătatea românilor.

Acum, e timpul să readucem România pe calea cea bună! În echipă! Pentru că așa a început totul în ianuarie acest an: Împreună pentru Dâmbovița”, a transmis Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, după câștigarea alegerilor parlamentare de către PSD în Dâmbovița.

PNL, partidul de la guvernare, a reușit să strângă în Dâmbovița un procent de 23 de procente, sub media națională (24,66), iar USRPLUS a  obținut 9% în Dâmbovița.

Pe locul 4 s-a clasat AUR, partidul surpriză, care strâns 7%, iar apoi au urmat PRO România 6% și PMP, cu un procent de 4,3%. Cum nu a trecut pragul electoral la nivel național, PRO România Dâmbovița nu va avea vreun reprezentat la Senat si Camera Deputaților. Există șanse mari ca nici PMP Dâmbovița să nu avea vreun reprezentat în Parlament din cauza aceluiași lucru.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!