Provocări în cadrul campaniei de vaccinare anti-COVID-19. Andreea Esca, Bobonete, Mîndruță și Rebengiuc, printre cei provocați

Publicitate

Autoritățile schimbă…  macazul și, așa cum au sugerat președintele Iohannis și vicepremierul Barna, în urmă cu ceva timp, încearcă metode noi pentru a convinge populația să se vaccineze anti-COVID-19.

Astăzi, preşedintele Comitetului naţional pentru coordonarea vaccinării anti-COVID, Valeriu Gheorghiţă, a dat practic startul unei campanii în care sunt implicate vedete, așa cum de altfel mulți specialiști au cerut încă de lunile trecute.

Așadar, astăzi, dr. Valeriu Gheorghiță i-a provocat pe Andreea Esca, Mihai Bobonete, Lucian Mîndruţă şi Văru Săndel în cadrul campaniei de informare privind imunizarea: ”Ce conţine vaccinul? Vaccinul conţine mai puţină suferinţă, mai puţini oameni bolnavi, mai puţine decese, mai puţine restricţii. Vaccinul conţine bucuria lucrurilor care ne-au lipsit în toate aceste luni de pandemie, conţine concedii petrecute la mare şi în Deltă cu prietenii şi cu familia, conţine mersul la locul de joacă cu copiii, conţine zâmbetul oamenilor din spatele măştilor, vaccinul conţine normalitate.

Lansez o provocare pentru Andreea Esca, pentru Lucian Mîndruţă, pentru Mihai Bobonete şi pentru Sandu Pop, cunoscut publicului ca Văru Săndel, ce conţine pentru voi vaccinul?”, a transmis astăzi șeful Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

În cadrul conferinței de astăzi, primul subiect a fost legat de campania de comunicare lansată de Guvernul României, în parteneriat cu UNICEF.

”Împreună cu colegul meu, secretarul de stat Andrei Baciu, în calitate de coordonatori ai campaniei naţionale de vaccinare, am prezentat şi filmat un scurt material video, prin care transmitem ce conţine vaccinul pentru noi, arătând elementele personale care nouă ne-au lipsit în această perioadă de pandemie şi, de asemenea, vom lansa şi o provocare către cei cunoscuţi, tocmai pentru a împărtăşi împreună ce conţine vaccinul”, a mai declarat Valeriu Gheorghiţă.

Secretarul de stat Andrei Baciu a amintit de provocarea lansată recent de premierul Florin Cîţu şi a adresat, la rândul său, o provocare către Victor Rebengiuc şi Camelia Potec, dar şi către medici, precum Beatrice Mahler şi Adrian Marinescu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!