Protestul arbitrilor dâmbovițeni continuă! Numărul cererilor de indisponibilitate în rândul “fluierașilor” s-a mărit enorm

Publicitate

Revolta arbitrilor dâmbovițeni ar putea atinge cote de neimaginat la sfârșitul acestei săptămâni! Numeroși “fluierași” au luat decizia de a înainta la CJA cereri de indisponibilitate începând cu 18 noiembrie.

Acest fapt pare a fi unul fără precedent în fotbalul dâmbovițean , dar și al asociației conduse de Emil Tudor. În urma hotărârii luate de arbitrii în semn de protest pentru violențele la care au fost supuși în ultima perioadă pe terenurile din județ rămâne de văzut cum se vor mai desfășura ultimele două etape ale turului din cadrul campionatului județean. Potrivit celor de la fotbaljudețean.info, numai puțin de 66 de “fluierași” au depus cereri de indisponibilitate, iar șeful arbitrilor Ioan Negoescu a ajuns în imposibilitatea de a mai putea face delegări pentru meciurile de la sfârșitul săptămânii. În runda precedentă a întrecerilor județene, la meciurile pe care le-au oficiat, arbitrii au purtat banderole albe pe braț, iar în minutul 30 au oprit meciurile pentru o perioadă de cinci minute.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!