Protestele comercianților de la PAVCOM Târgoviște au avut ecou! Ce au decis autoritățile în privința complexului comercial

Protestele comercianților de la PAVCOM Târgoviște, nemulțumiți de decizia guvernanților de a le închide locul de muncă și sursa de venit pe fondul creșterii cazurilor de infectări cu COVID-19, și-au găsit rezolvare prin implicarea primarului Cristian Stan.

Edilul a avut astăzi discuții cu prefectul și subprefectul județului, cu conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, cu administratorul special al SC PAVCOM SA și s-a hotărât reluarea activității comerciale în cele mai multe dintre spațiile complexului comercial.

Instituția Prefectului a anunțat următoarele:

Complexul comercial central (cupolă) își va desfășura activitatea în continuare fără nicio restricție;

În zona de comerț modulară alcătuită din corpurile C3, C4, C5 și C6, se va relua activitatea într-un termen de maxim 48 de ore, perioadă în care SC PAVCOM SA va realiza și marca la sol fluxurile vizitatorilor și va asigura măsurile de igienizare, termometrizare a tuturor persoanelor care vor intra în acest complex.

Pentru zona de comerț, corturi, proprietarul, SC PAVCOM SA, nu a putut prezenta niciun document/autorizație care să poată permite desfășurarea unor activități de genul celor care se desfășoară în acea locație, respectiv comerț ambulant. În atare situație, s-a pus în vedere societății să suspende de îndată activitățile în acest spațiu improvizat, impropriu, neautorizat, în care nu pot fi respectate nici normele de sănătate publică, nici cele referitoare la protecția și securitatea la incendiu.

Pentru comercianții care își desfășoară activitatea în această zonă, SC PAVCOM SA s-a obligat ca, prin acordul părților, fie să suspende contractele de locațiune, fie să le pună la dispoziție alte spații care să îndeplinească cerințele legii.

Sursă foto: adevarul.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!