Proteste cu sute de victime, între ele femei şi copii. O tânără jandarm a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost bătută crunt

Publicitate

Ce trebuia să fie un protest paşnic s-a transformat într-un conflict crâncen între protestatari şi jandarmi. Peste 450 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, printre acestea numărându-se şi femei şi copiii.

Cei mai mulţi au suferit iritaţii după ce forţele de ordine au împrăştiat gaze lacrimogene. Victime au fost şi în rândul jandarmilor, 32 dintre ai având nevoie de îngrijiri nedicale. Doi jandarmi au fost bătuţi crunt după ce au nimerit în mijlocul protestatarilor. Unul dintre ei este o tânără în vârstă de doar 23 de ani. Aceasta a ajuns în stare gravă la Spitalul Floreasca, cu multiple leziuni la cap şi cu un traumatism de coloană cervicală şi unul toracic. Cei doi jandamri au scăpat de mulţimea furioasă cu ajutorul protestatarilor paşnici. Doi suspecţi au fost reţinuţi şi prezentanţi instanţei. Aceştia ar fi declarat că nu au dat în persoană, ci în scut.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele