Protest spontan al comercianților PAVCOM în fața Prefecturii Dâmbovița. Subprefectul județului va merge astăzi în această zonă pentru a clarifica situația centrului comercial

Zeci de comercianți din cadrul Complexului PAVCOM din Târgoviște au participat, luni, la un protest spontan organizat în fața Prefecturii Dâmbovița.

Aceștia s-au deplasat în fața Instituției Prefectului pentru a-și arăta numulțumirea față de măsura închiderii piețelor, târgurilor și oboarelor organizate în spații închise, începând cu data de 9 noiembrie, potrivit hotărârii luate de Guvern.

Mai mult de atât, protestatarii au reclamat faptul că această zonă este tratată fie ca un centru comercial, fie ca o piață, iar acest lucru trebuie clarificat cât mai repede pentru a știi și ei ce au de făcut în asemenea situații.

Ca un răspuns la protestul spontan, subprefectul județului, Cătălin Chiru Cristea, a promis oamenilor, că astăzi va ajunge el acolo, pentru a rezolva situația extrem de delicată. De asemenea, acesta le-a transmis oamenilor să-și desfășoare activitatea după lege.

Nemulțumirile oamenilor au pornit, ieri de dimineață, când polițiștii au descins în complex și au dispus închiderea acestuia, conform procedurilor normative aflate în vigoare.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!