Protejați-vă copiii de cyberbullying

Publicitate

#FărăUrăPeNet este o campanie sau o extensie dedicată protecției copiilor. Extensia, care poate fi instalată de către părinți, profesori și toate persoanele care își împart calculatoarele cu copiii, suprascrie cuvintele injurioase pe care cei mici le citesc sau le scriu pe internet și rețelele de socializare cu mesaje pozitive de combatere a cyberbullying-ului.

Statisticile spun că 69% dintre copiii români au fost martorii unei situații de cyberbullying, un fenomen foarte răspândit care poate avea efecte negative asupra dezvoltării lor.

#FărăUrăPeNet este o extensie dezvoltată de către Organizația Salvați Copiii prin Ora de net, un program european unic în România care promovează utilizarea Internetului de către copii și adolescenți într-un mod creativ, util şi sigur.

Organizația derulează proiectul în România încă din 2008 sub numele Sigur.info, iar din 2016 a devenit Ora de Net! În acest timp, peste 360.000 de copii și 95.000 de părinţi și profesori au beneficiat de informare sau consiliere și mai mult de 8000 de sesizări au fost făcute pe liniile specializate.

Mai multe detalii puteți obține la următorul link: https://oradenet.salvaticopiii.ro/despre-proiect

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!