Propunerea Alianței USR PLUS pentru funcția de subprefect în Dâmbovița. Este expert contabil şi conferenţiar universitar în cadrul Universităţii Valahia

Publicitate

Alianţa USR PLUS a anunțat astăzi, printr-un comunicat de presă, primele propuneri de numiri ale formațiunilor reunite pentru funcţiile de prefect şi subprefect în nouă județe, urmând ca  o nouă serie de nominalizări să fie făcută săptămâna viitoare.

”Biroul Naţional PLUS a decis, în cadrul unei şedinţe care a avut loc în seara de 17 februarie să susţină următoarele propuneri de numiri din partea USR PLUS în funcţiile de prefect şi subprefect” în județele: Tulcea, Vaslui, Botoșani, Cluj, Dolj, Neamț, Vrancea, Vâlcea și Dâmbovița.

În Dâmbovița, Alianței îi revine un post de subprefect, post pe care este nominalizată și susținută Marinela Manea.

Potrivit sursei citate, Marinela Manea este expert contabil şi conferenţiar universitar în cadrul Universităţii Valahia din Târgovişte. Predă cursuri în domeniul contabilităţii instituţiilor publice, a instituţiilor de credit şi în domeniul auditului. A publicat şapte cărţi de specialitate în aceste domenii, fiind coautor pentru alte patru cărţi situate la graniţa dintre economie şi ştiinţe juridice şi a 50 de articole publicate în mai multe reviste de specialitate.

”O nouă serie de propuneri va fi făcută săptămâna viitoare, vă vom informa în privinţa acestora imediat ce va exista o hotărâre în acest sens”, se mai arată în comunicatul Alianței USR PLUS.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!