Promovarea în Superligă, un vis tot mai îndepărtat pentru Chindia Târgoviște! Antrenorul Vasile Miriuță, cu sabia lui Damocles deasupra capului după eșecul de la Miercurea Ciuc

Sursă foto: Facebook FK Csikszereda
Publicitate

Promovarea în Superligă începe să devină un vis tot mai urât pentru Chindia Târgoviște. De la un meci la altul, formația dâmbovițeană nu convinge pe teren și se depărtează tot mai mult de zona play-off-ului. Astăzi, în etapa a 8-a, elevii lui Vasile Miriuță au arătat o nouă sincopă la Miercurea Ciuc. În disputa cu echipa din localitate, FK Csikszereda, Chindia s-a înclinat cu 0-1, spre disperarea tuturor suporterilor târgovișteni. În acest joc, harghitenii s-au impus în urma reușitei semnate de Jebari, în minutul 38.

Eșecul de astăzi coboară din nou Chindia în clasament, pe locul 10. Totodată, înfrângerea de la Miercurea Ciuc învolbură și mai mult apele lângă Turnul Chindiei. Atât, președintele Andrei Cordoș, cât și antrenorul Vasile Miriuță stau cu sabia lui Damocles deasupra capului și în orice moment amândoi ar putea fi demiși de asociați din cauza rezultatelor sub așteptări.

Exceptând partida cu Dumbrăvița, când târgoviștenii s-au impus cu 4-0, elevii lui Vasile Miriuță nu au arătat nimic pe teren, fapt ce a dus ca suporterii să se întrebe ce se vrea de fapt la această echipă? După retrogradarea din prima ligă, acum, cu pași tot mai vizibili, echipa se îndreaptă spre Liga a 3-a! Asta dacă se continuă în ritmul de până acum. Cum fanii sunt tot mai dezorientați cu privire la obiectivele echipei, tribunele de pe arena ”Eugen Popescu”, la meciurile de acasă, arată tot mai goale, un lucru tot mai neobișnuit lângă Turnul Chindiei!

După opt meciuri jucate în acest campionat, Chindia a strâns doar 10 puncte. Foarte puține pentru echipă care la debutul sezonului a transmis răspicat promovarea în primul eșalon! Cum datoriile bat și ele tot mai tare la ușă, rămâne de văzut dacă Chindia va putea depăși această pasă extrem de proastă. Etapa viitoare, Chindia are obligația de a obține toate punctele cu Progresul Spartac, iar în caz contrar Vasile Miriuță ar trebui să-l urmeze pe Dragoș Militaru, un antrenor care nu a suferit niciun un eșec pe banca Chindiei, dar care, în schimb, a părăsit rapid corabia!

Csikszereda Miercurea Ciuc – Chindia Târgoviște  1-0 (1-0)

Marcator: Jebari (38).

Csikszereda: Gyenge – Szabo, Kelemen, Claudiu Apro, Vita – Csuros Attila, Veres S – Jebari (90+2 Ervin Bloj), Nistor (84 Bakos), Ronai (90+3 Bologh) – Jelena (74 Makrai). Antrenor: Robert Ilyeș.

Chindia: Railean – Gîț (74 Matiș), Plamadă, Marc,  Dinu – Alberto Călin, Prejmerean, Boțogan (74 Albu) , Andrei Șerban (59 Zivkovic) – Ursu (59 Cojocaru) , Robert Moldoveanu. Antrenor: Vasile Miriuță.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!