Promisiune importantă făcută de Gabriel Boriga: “Sunt determinat să contribui la crearea cât mai multor oportunități pentru sportul românesc care să susțină performanța și competitivitatea la nivel internațional a sportivilor noștri!”

Publicitate

Secretarul general al Federației Internaționale de Baschet, Andreas Zagklis, s-a întâlnit, marți, cu premierul Nicolae Ciucă, la invitația lui Carmen Tocală, președintele Federației Române de Baschet. La întrevederea de la Palatul Victoria au mai fost prezenți Eduard Novak (ministrul Sportului), fostul fotbalist internațional Gică Popescu (consilier personal al Premierului pe probleme de sport), dar și city-managerul Târgoviștei Gabriel Boriga (președintele Comisiei Internaționale din cadrul FRB.

După întâlnirea care a avut loc la Palatul Victoria, Gabriel Boriga, un mare susținător al sportului a promis că va contribui cât va putea de mult la crearea a cât mai multe oportunități pentru sportul românesc care să susțină performanța și competivitatea sportivilor români.

“În debutul anului 2022 am avut plăcerea de a discuta cu secretarul general al FIBA, Andreas Zagklis, în contextul în care România găzduiește, în octombrie, Campionatul Mondial U23 de baschet 3×3 (cea mai nouă disciplină olimpică).

Alături de premierul Nicolae Ciucă, de ministrul Sportului, Eduard Novak, de consilierul personal al Premierului pe probleme de sport, Gică Popescu și de Carmen Emilia Tocală, președintele Federației Române de Baschet, am mai discutat posibilitatea ca țara noastră să fie gazda Cupei Mondiale FIBA 2027 (seniori masculin), am vorbit despre susținere guvernamentală a Planului strategic de dezvoltare a baschetului și despre promovarea baschetului în România.

Sunt determinat să contribui la crearea cât mai multor oportunități pentru sportul românesc care să susțină performanța și competitivitatea la nivel internațional a sportivilor noștri!”, a transmis Gabriel Boriga.

 

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!