Proiecte de peste 200 de milioane de lei, semnate în ultima săptămână de ministrul Dezvoltării. Printre beneficiari, localitățile Titu și Malu cu Flori

Publicitate

Proiecte de peste 200 de milioane de lei, pentru diverse domenii și zeci de localități din țară, finanțate în ultima săptămână de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Astăzi, ministrul Cseke Attila a semnat contracte de finanţare în valoare totală de 142.728.459,40 lei, pentru modernizarea sistemului educaţional şi socio-cultural din 15 localităţi.

Printre acestea, se numără și orașul Titu – pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii populaţiei, prin investiţii în infrastructura rutieră, educaţională şi socio-culturală. Suma de care va beneficia orașul dâmbovițean este de 17.846.468,75 lei.

De asemenea, săptămâna trecută, ministrul MDLPA a semnat 24 de contracte de finanţare pentru investiţii în modernizarea infrastructurii edilitare şi educaţionale şi dezvoltarea activităţii unor firme.

Proiectele, în valoare totală de 85.782.621,49 lei, vor fi finanţate prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, derulat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA), şi au ca beneficiari unităţi administrativ-teritoriale şi întreprinderi mici şi mijlocii.

Dintre acestea, pentru modernizarea, extinderea şi dotarea şcolii din satul Malu cu Flori din comuna cu același nume se vor aloca 5.245.035,54 lei.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!