Proiect uriaș cu fonduri europene în Dâmbovița. 322 milioane euro pentru infrastructura de apă-canal din 52 de localități

Publicitate

Cel mai mare proiect cu fonduri europene, de peste 322 de milioane de euro, merge înainte!

Este vorba despre proiectul realizat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) de care vor beneficia 52 de localități dâmbovițene, unde se vor realiza lucrări importante pe infrastructura de apă și canalizare.

Astăzi, alături de vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea, arhitectul șef al județului, Teodor Bâte, și directorul Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița, Adrian Dumitru, președintele CJD, Corneliu Ștefan, a avizat documentațiile de urbanism pentru planurile de lucrări care prevăd “proiectare și execuție” în Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de apă și apă uzată din județul nostru.

”Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița poate întocmi de acum documentația tehnică pentru obținerea autorizațiilor de construire.

Luna trecută, au fost finalizate documentațiile pentru două loturi care prevăd realizarea de surse de apă, rezervoare, stații de clorinare, stații de pompare și aducțiuni în primele 17 localități din județul nostru.  Valoarea acestor lucrări este de peste 16 milioane de euro”, a declarat președintele Corneliu Ștefan.

Cele 52 de localități beneficiare sunt: Târgoviște, Moreni, Fieni, Pucioasa, Răcari, Aninoasa, Băleni, Brănești, Braniștea, Buciumeni, Bucșani, Butimanu, Ciocănești, Cobia, Conțești, Corbii Mari, Dragodana, Dragomirești, Finta, Glodeni, Gura Foii, Gura Ocniței, Hulubești, Iedera, Lucieni, Ludești, Lungulețu, Malu cu Flori, Mănești, Mătăsaru, Mogoșani, Moroeni, Morteni, Niculești, Nucet, Ocnița, Odobești, Perșinari, Petrești, Pietroșița, Potlogi, Produlești, Răzvad, Șotânga, Tătărani, Ulmi, Văcărești, Valea Lungă, Vișina, Vulcana Pandele și Vulcana Băi.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!