Proiect de suflet USR PLUS la Crevedia dedicat pasionaților de lectură. Daniel Blaga: “Un om care citește este greu de manipulat”

Publicitate

USR PLUS Dâmbovița a lansat la Crevedia, sâmbătă, un proiect de suflet dedicat în pasionaților de lectură. Începând de ieri, locuitorii comunei pot împrumuta cărțile dorite prin intermediul Bibliotecii USR PLUS.

La frumosul eveniment au luat parte deputatul Daniel Blaga, senatorul Dragoș Popescu și mai mulți reprezentanți ai USR PLUS Dâmbovița. Invitatul principal al evenimentului a fost Iulia Popovici, secretar de stat în cadrul Ministerului Culturii.

Tot ieri, în localitatea din sudul județului fost inaugurat noul sediul de parlamentar de la Crevedia, acolo unde atât deputatul Daniel Blaga, cât și senatorul Dragoș Popescu vor fi prezenți în repetate rânduri începând din această săptămână.

„Probabil că nu există zile mai fericite din copilărie, ca acelea petrecute citind o carte extraordinară“, spunea Marcel Proust.

Sâmbătă, am avut deosebita plăcere să fiu alături de prietenii şi colegii mei din USRPLUS Crevedia.

M-au invitat la lansarea unui proiect de suflet, menit să aducă bucurie printre pasionaţii de lectură – Biblioteca USRPLUS Crevedia.

Practic, pe toată durata vacanţei de vară, în weekend, colegii mei vor merge acasă la toţi iubitorii de cultură şi le vor împrumuta cartea pe care şi-o doresc.

Doritorii trebuie să îşi lase adresa şi un număr de telefon într-un mesaj privat, iar prietenii noştri se vor îngriji în scurt timp să îi bucure cu romanul aşteptat.

Las aici un link util – https://drive.google.com/…/1D49ydvVQEJuW0oIc4odT8ct7Koa…

Aş vrea să le mulţumesc celor care s-au gândit la acest proiect inimos şi să îi asigur de sprijinul meu.

De asemenea, îi mulţumesc şi doamnei Iulia Popovici, secretar de stat în cadrul Ministerului Culturii, care ne-a onorat cu prezenţa la evenimentele de sâmbătă.

O altă veste bună este că am inaugurat şi noul cabinet parlamentar de la Crevedia, deputat Daniel Blaga şi senator Dragoş Popescu.

Aşteptăm sugestiile şi propunerile dumneavoastră sau solicitările pentru audienţe.

Ne dorim un dialog permanent cu dâmboviţenii şi credem că doar cu onestitate şi seriozitate putem mişca lucrurile împreună spre mai bine.

Nu uitaţi, un om care citeşte este greu de manipulat”, a transmis deputatul Daniel Blaga.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!