Proiect aprobat de consilierii municipali. Primul pas spre o parcare cu 1000 de locuri în centrul Târgoviștei

Publicitate

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Municipal Târgoviște de joi după amiază, a fost aprobat un proiect de hotărâre cu impact pozitiv în ceea ce privește diminuarea valorilor de trafic rutier din centrul municipiului Târgoviște.

”Concretizându-se o idee mai veche, a fost astfel demarată o investiție prin care, pe de o parte, se creează o parcare de cel puțin 1000 de locuri iar, pe de altă parte, se realizează o arteră de circulație care va face legatura între Bulevardul Independenței și Bulevardul I. C. Brătianu, asigurându-se și ieșirea la strada Arsenalului”, a declarat primarul municipiului, Cristian Stan.

Modalitatea juridică de obținere a terenului necesar acestei investiții constă în expropierea și trecerea în domeniul public al municipiului Târgoviște a unei suprafețe de teren de aproxamimativ 22.000 mp, aflată acum în proprietatea SC UPET SA, însă neutilizată de foarte mulți ani.

”Parcarea va fi situată în imediată vecinătate a centrului municipiului Târgoviște (lângă parcarea fostei “Cantup”), la o distanță de cel mult 5 minute de mers pe jos de cele mai importante instituții publice din orașul nostru. Totodată, vor fi realizate și investiții conexe de tipul spațiilor verzi, sistemului bike-sharing și nu numai. Mulțumesc doamnelor și domnilor consilieri locali pentru deschiderea arătată față de acest proiect”, a transmis edilul Târgoviștei.

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!