Progres vizibil la stadionul “Eugen Popescu” din Târgoviște. Până la finalul lunii martie nocturna va fi montată integral

Publicitate

Lucrările de reabilitare sunt în plină desfășurare la stadionul “Eugen Popescu” din Târgoviște și avansează vizibil. De la o zi la alta, arena de lângă Casa Armatei prinde din ce în ce mai mult contur. Potrivit autorităților locale, în această săptămână au fost turnate fundațiile la primii doi stâlpi ai nocturnei, urmând ca, până la finalul lunii, nocturna să fie integral montată.

A continuat activitatea de turnare a gradenelor la tribuna care se reabilitează, respectiv la primul tronson de tribună (cel din vecinătatea Casei Armatei), cu precizarea că această parte a tribunei va fi gata săptămâna viitoare.

De asemenea, se lucrează să săpătură pentru subturnare la fundația de bază la tronsoanele 9 și 10 și se montează armătura. Totodată a continuat montarea stâlpilor și a grinzilor, parte componentă a structurii metalice a Tribunei I, dar în același timp se realizează bazinul de retenție.

Pe de altă parte, săptămâna trecută, s-au făcut lucrări de introducere a rețelelor de apă și canalizare și s-au montat grinzile, parte componentă a structurii metalice a Tribunei I.

Autoritățile locale își doresc ca stadionul să fie gata până la sfârșitul acestui astfel încât Chindia Târgoviște să poată juca meciurile din propria organizare la Târgoviște și nu pe alte stadioane, așa cum se întâmplă acum.

În această după-amiază, de la ora 17.30, în deplasare, Chindia va înfrunta Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un joc ce va conta pentru etapa a 26-a a Ligii 1.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!