Profesorul și antrenorul de handbal Ovidiu Rizescu, sărbătorit de fostele eleve de la Aninoasa și Târgoviște! Mesajul emoționat transmis de acestea legendei vii din Glodeni, la împlinirea a 80 de ani

Publicitate

Moment emoționat pentru profesorul și antrenorul de handbal Ovidiu Rizescu! Ajuns la venerabilă vârstă de 80 de ani, îndrăgitul tehnician care a șlefuit numeroși sportivi a fost, astăzi, sărbătorit așa cum se cuvine de o parte dintre fostele  eleve de la Sportul Aninoasa și de la echipele din Târgoviște.

Evenimentul care a fost unul surpriză pentru legenda vie din comuna Glodeni s-a consumat în sala de sport a Scolii Gimnaziale “Paul Bănică”, din Târgoviște. În semn de respect și de prețuire, reputatul profesor de sport a primit din partea  fostelor eleve un trofeu (cu cel mai iubit profesor de handbal), un tort, dar și o felicitare, care a cuprins emoționant.

“Domnule profesor,

Ați schimbat atâtea vieți cu cunoștințele și înțelepciunea dumneavoastră, ne-ați ghidat mereu și ne-ați arătat calea cea mai bună către succes. Nu vă putem mulțumi suficient pentru impactul pozitiv, pe care l-ați avut asupra noastră.

Această zi reprezintă cel mai bun prilej pentru a vă spune că vă suntem recunoscătoare și vă aducem cele mai sincere urări de bine, sănătate și liniște sufletească! La mulți ani!”.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!