Profesor filmat într-o tabără la mare în timp ce dansează lasciv în fața unei eleve! Imaginile au devenit virale pe internet

Publicitate

Un profesor care predă geografia la o școală din Timișoara, a fost filmat într-o tabără la mare, în timp ce dansa lasciv în fața unei eleve. Aceasta însă nu era minoră, în comparație cu restul colegelor, însă gestul nu-l scutește pe profesor de acuzații.

Imaginile au ajuns în atenția autorităților după ce au fost postate pe o pagină de Facebook. Persoana care a făcut publice filmările, le-a șters după câteva minute, scrie Redacția.ro. De asemenea, filmările surprind concret momentul în care profesorul se dezbracă de tricoul și dansează în fața tinerei, fiind aproape de a se așeza în brațele acesteia.

Ca răspuns la valul de reacții care a venit asupra lui, profesorul de geografie se apără, spunând că tânăra din imagini nu este eleva lui:

”Nu m-am gândit la astfel de repercusiuni. Respectiva nu îmi este elevă. Ne-am, cunoscut în perioada în care am fost la mare şi am legat o prietenie, fiind cazată în aceeaşi locaţie. Şi nu m-am gândit că se poate ajunge la aşa ceva dintr-o glumă efectiv nevinovată”, a declarat profesorul, potrivit Redacția.ro.

Cu toate acestea, autoritățile au pornit o anchetă, și, simultan sunt realizate cercetări și de către Inspectoratul Școlar Județean Timiș, pentru că reprezentanții acestuia nu consideră adecvat comportamentul bărbatului pentru statutul unui cadru didactic, menționează sursa citată.

Sura foto: Redacția.ro

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!