Profesoară de biologie, surprinsă la păcănele în timp ce pierde sume importante de bani și înjură

Publicitate

O profesoară de biologie din Bârlad a fost surprinsă în timp ce juca la păcănele. Deși este o ipostază neplăcută pentru un cadru didactic, deliciul imaginilor este dat de înjurăturile femeii care se aud pe fundal atunci când pierde bani importanți. De altfel, profesoara începe să înjure ca la ușa cortului când realizează că a pierdut 7.000 de lei, scrie observatornews.ro.

Deși realizează că a pierdut enorm nu se ridică de la aparat, rugându-se la Dumnezeu să-i dea banii înapoi. Imaginile au ajuns virale pe TikTok, acolo unde elevii și-au recunoscut imediat profesoara și evident că glumele au început să curgă.

În urma acestor imagini s-a declanșat și o anchetă, având în vedere că informațiile au ajuns inclusiv la profesori:

“Conducerea școlii s-a autosesizat cu privire la filmulețul care circulă pe rețelele de socializare și a convocat Comisia de Etică și Disciplină. Chiar dacă se află în timpul liber, cadrele didactice au un Cod de Etică pe care trebuie să-l respecte, trebuie să aibă un comportament adecvat atât în interiorul școlii, cât și în afara ei. Este posibil ca doamna profesoară să aibă nevoie de ajutor specializat, însă nu vreau să mă pronunț.

Conducerea școlii a transmis că va sesiza și medicul de medicină a muncii, pentru a vedea dacă doamna profesoară este în continuare aptă pentru a preda în învățământ. Din ce am înțeles, până acum nu au fost reclamații din partea părinților sau a elevilor cu privire la comportamentul său la orele de curs”, a transmis inspectorul școlar general, prof. Elena Mustață, potrivit observatornews.ro.

Profesoara predă la două școli și își va continua activitatea până la finalizarea anchetei.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!