Probleme de lot pentru Chindia Târgoviște înaintea duelului cu U. Cluj. Adrian Mihalcea: „Dacă nu vom câștiga, situația din clasament va deveni îngrijorătoare”

Sursă foto: Facebook AFC Chindia Oficial
Publicitate

Chindia Târgoviște și Universitatea Cluj se vor întâlni, duminică după-amiază, de la ora 18.30, în etapa cu numărul 11 a Superligii, pe stadionul de la Mediaș.

Chindia și U. Cluj sunt despărțite în clasament de doar 4 puncte. Chindia ocupă ultimul loc cu 4 puncte acumulate, iar gazdele de astăzi se află pe 14, cu 7 puncte.

Antrenorul Chindiei, Adrian Mihalcea, a anunțat că are incertitudini în privința primului „11”, întrucât mai mulți jucători s-au confruntat cu probleme medicale în ultima perioadă. Astfel, pentru disputa cu Universitatea, la Chindia sunt indisponibili Cornel Dinu, Passaglia, Cherchez și Mihaiu.

Chiar dacă afișează mai multe indisponibilități, Chindia speră să spargă gheața și să obțină primul succes în campionat la Mediaș.

„Ne așteaptă o partidă dificilă. Situația nu este deloc ok. Nu am reușit să câștigăm încă, deși avem momente foarte bune de joc, nu am putut să ne impunem până acum. Va fi un teren greu la Mediaș, va ploua, suprafața de joc oricum nu este în condiții foarte bune. Va fi un meci de luptă.

Sunt convins că va veni și victoria, că atitudinea băieților va fi cea corespunzătoare. Dacă nu vom câștiga mâine, situația din clasament va deveni îngrijorătoare. Din păcate, avem câțiva jucători indisponibili.

Egalul nu știu cât de mult ne-ar ajuta, dar o victorie ne-ar liniști, pentru că avem o problemă de mental după aceste rezultate. Avem nevoie de un declic, iar asta înseamnă trei puncte la Mediaș”, a precizat pe antrenorul Adrian Mihalcea, înaintea meciului cu U. Cluj, pe pagina de Facebook a clubului târgoviștean.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!