Probleme cu legea pentru un adolescent din Dâmbovița! Un tânăr de 18 ani, reținut pentru că a furat unelte electrice dintr-o dependință

Publicitate

Probleme cu legea pentru un tânăr de 18 ani, din Vulcana-Băi! Adolescentul a fost reținut de polițiștii din Pucioasa pentru 24 de ore, după ce în noaptea de 4 spre 5 februarie ar fi furat dintr-o dependință unelte electrice.

Totodată, în data de 30 ianuarie, tânărul ar fi încercat să sustragă bunuri dintr-un autoturism parcat în curtea unei locuințe. Marți, tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa pentru dispunerea unei măsuri preventive.

“La data de 7 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, un tânăr de 18 ani, din Vulcana-Băi, bănuit de comiterea infracțiunilor de tentativă la furt calificat și furt calificat.

Ieri, bănuitul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa dispunerea unei măsuri preventive.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în ziua de 30 ianuarie a.c., tânărul ar fi încercat să sustragă bunuri dintr-un autoturism parcat în curtea unei locuințe.

Totodată, în noaptea de 4 spre 5 februarie a.c., ar fi sustras unelte electrice dintr-o dependință.

Bunurile sustrase au fost recuperate”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!