Prinși cu lemne fără acte, în Dâmbovița! Confiscare și amenzi usturătoare

Publicitate

Dimineața zilei de vineri, 16 iunie, s-a dovedit a fi una zi cu ghinion pentru cei care comit delicte silvice, în Dâmbovița! În urma unor controale efectuate, oamenii legii au depistat doi bărbați care transportau în autoutilitare material lemnos fără acte de proveniență.

În intervalul orar 04:00 – 08:00, polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Valea Mare au organizat o acțiune pentru verificarea legalității transportului de material lemnos.

Astfel, pe drumul județean 702, în localitatea Valea Mare, au oprit pentru control un bărbat, din Scheiu de Sus, în timp ce ar fi transportat cu o autoutilitară 1.5 m3 material lemnos.

Totodată, în localitatea Ludești, polițiștii au oprit pentru control un alt bărbat, din sat Miloșari, în timp ce ar fi transportat cu o autoutilitară 1.5 m3 material lemnos.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că cei doi bărbați nu dețin documente de însoțire și proveniență a materialului lemnos.

Cei în cauză au fost sancționați contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancționarea contravențiilor silvice, iar materialul lemnos a fost indisponibilizat.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!