Prins de jandarmi că vindea truse cu unelte electrice de uz gospodăresc contrafăcute, într-o piață din Târgoviște. Bărbatul este cercetat penal

Publicitate

Un echipaj din cadrul Jandarmeriei Dâmbovița a oprit de la comercializare mai multe produse cu denumirile unor mărci cunoscute. Un bărbat din Teleorman a fost prins în timp ce încerca să vândă, duminică, în Piața Bărăției din Târgoviște, mai multe truse cu unelte electrice de uz gospodăresc contrafăcute.

„Jandarmii dâmbovițeni au depistat duminică, 3 martie a.c., în Piața
Bărăției, din municipiul Târgoviște, o persoană care aborda trecătorii
pentru a le oferi spre vânzare produse cu denumirile unor mărci
cunoscute. În urma verificărilor efectuate asupra bărbatului în vârstă de 65 de ani, din județul Teleorman, au fost găsite mai multe truse cu unelte electrice de uz gospodăresc, a căror valoare a fost estimată la aproximativ 2000 de lei”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Dâmbovița.

Marfa a fost ridicată în vederea confiscării, pe bază de proces-verbal, iar celui în cauză i s-au întocmit actele de sesizare pentru “punerea în circulație a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”.

Pentru un plus de siguranţă, se recomandă cetăţenilor să anunţe cea mai apropiată patrulă de ordine și siguranță publică dacă sunt abordaţi de necunoscuţi, care le oferă spre vânzare diverse produse şi să nu încurajeze astfel de fapte.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!