Prins cu motocicleta pe un drum din Dâmbovița gonind ca pe circuit! Cu cât a picat pe radar

Publicitate

Un motociclist din Petrești a fost prins de polițiști, duminică după-amiază, gonind cu 165 km/h pe una dintre cele mai circulate șosele din Dâmbovița. Acesta a fost depistat pe drumul național 72, pe raza localității Dragodana.

,,Polițiștii Poliției Orașului Găești au continuat și în ultima zi a lunii martie a.c., activitățile pentru monitorizarea traficului și impunerea respectării legislației rutiere.

Astfel, ieri, în jurul orei 15:50, pe drumul național 72, în afara localității Dragodana, aparatul radar a înregistrat conducătorul unui motociclete care rula cu o viteză de 165 de km/h, fiind depășită cu 75 de km/h viteza maximă admisă pe acel sector de drum”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Bărbatul vitezoman s-a ales cu un dosar penal, cu o amendă în valoare de 990 de lei, dar și cu permisul suspendat pentru o perioadă de 120 de zile.

Polițiștii dâmbovițeni atrag atenția conducătorilor auto că monitorizarea vitezei de deplasare este o activitate permanentă a polițiștilor pentru reducerea riscului rutier și a accidentelor cu consecințe grave.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!