Principele Nicolae al României, în Dâmbovița, la evenimentele dedicate Zilei Culturii Naţionale

16
Publicitate

Principele Nicolae al României, invitat în Dâmbovița la evenimentele dedicate Zilei Culturii Naţionale, manifestări organizate, începând de astăzi, de Consiliul Județean Dâmbovița prin Biblioteca Județeană „Ion Heliade Rădulescu”.

Principele Nicolae a efectuat o vizită și la sediul Consiliului Județean Dâmbovița, unde a fost întâmpinat de președintele CJD, Corneliu Ștefan, și vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie.

”Îl felicit pentru că a ales să lanseze și la Târgoviște volumul «Bunicul meu, Regele Mihai», o adevărată incursiune în viața de familie a Majestății Sale. Cultura românească are un loc de cinste în cultura mondială atât prin unicitate, cât și prin valoarea operelor pe care România le-a oferit patrimoniului internațional. Încă o dată îi mulțumesc pentru prezență și sunt convins că, împreună, aici în Dâmbovița, putem realiza o multitudine de activități care să pună în valoare bogata noastră moștenire culturală”, a transmis președintele CJD.

Ziua Culturii Naționale a debutat astăzi la Biblioteca Județeană Dâmbovița cu un eveniment de excepție în prezența nepotului Regelui Mihai, Principele Nicolae al Românie, care a lansat volumul ”Bunicul meu, Regele Mihai”. La reuniunea de la Biblioteca Județeană Dâmbovița au participat prefectul județului, Claudia Gilia, viceprimarul Monica Ilie și directorul instituției, Agnes Erich.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!