Primii pași în proiectul unei telegondole între Curtea Domnească și Mănăstirea Dealu. CJ Dâmbovița va scoate la licitație studiul de fezabilitate

Publicitate

Proiect inedit la întocmirea căruia lucrează administrația dâmbovițeană și care ar putea fi realizat integral din fonduri europene!

Președintele CJD, Corneliu Ștefan, a anunțat recent că au fost făcuți deja primii pași – discuții cu consultanții, caietul de sarcini – în proiectul prin care administrația județeană dorește să facă și mai atractivă partea turistică a municipiului Târgoviște, și anume construirea unei telegondole care să lege Curtea Domnească de Mănăstirea Dealu.

”După aprobarea bugetului vom scoate la licitație studiul de fezabilitate pentru această telegondolă care va face legătura între Curtea Domnească și Mănăstirea Dealu, proiect eligibil 100% pe fonduri europene la capitolul turism”, a declarat șeful administrației județene, citat de Dambovita24.ro.

Vă reamintim că din luna iulie 2020, Turnul Chindiei, ruinele Bisericii Paraclis şi Biserica Domnească Mică „Sf. Vineri” sunt într-un proces de restaurare și conservare, realizat tot de Consiliul Județean Dâmbovița din fonduri europene.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!