Primele discuții pentru includerea județului Dâmbovița în „Emblematic România”, proiect pilot de promovare a turismului național.

Publicitate

Planurile administrației județene de promovare a obiectivelor turistice dâmbovițene nu se opresc numai pe plan local.

Astăzi au avut loc primele discuții pentru includerea județului Dâmbovița în „Emblematic România”, proiect pilot de promovare a turismului național.

Promotorul acestei idei este Dumitru Prunariu, singurul cosmonaut român și primul român care a zburat vreodată în spațiu.

Astăzi, Dumitru Prunariu s-a aflat la sediul Consiliului Județean Dâmbovița, unde a participat la discuții pe această temă, de includere a județului nostru în proiectul pilot:  ”Sunt foarte multe obiective turistice care pot fi promovate la nivel național și internațional prin «Emblematic România»: muzeele dâmbovițene, zona montană a județului nostru, dar și traseele turistice acreditate deja de către Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului.

Turismul dâmbovițean poate fi un important generator de venituri la nivelul comunităților locale, iar administrația județului va face tot ceea ce este necesar pentru a atrage cât mai mulți vizitatori în Dâmbovița”, a precizat la finalul întâlnirii președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!