Primele achiziții pentru FC Pucioasa! Divizionara C se va reuni pe 27 ianuarie

Publicitate

Ionuț Parghel

FC Pucioasa a început campania de achiziții din această iarnă.  Divizionara C dâmbovițeană i-a cooptat în lot în primele zile din noul an pe portarul Andrei Vlad, de la CSM Fieni și pe mijlocașul Laurențiu Blas, care a revenit la echipă, după ce  a depășit anumite probleme medicale.

În perioada următoare, sub comanda lui Valentin Marian ar putea ajunge și fundașul Sorin Pahonțu, fost jucător la FC Aninoasa.

De asemenea, tot în zilele următoare va fi ales și antrenorul secund al echipei, care va fi decis cel mai probabil dintre Eduard Prisăcaru (Kinder Târgoviște) și Cosmin Toboșaru (Kinder Târgoviște/ CSȘ Târgoviște). La un moment dat, în cărți pentru ajutorul lui Valentin Marian intraseră și Marius Rotaru (Recolta Gura Șuții/ GȘA Nucet), dar această variantă a picat.

“Bombonarii” vor reveni la antrenamente pe 27 ianuarie, zi în care va avea loc reunirea lotului, la propria bază sportivă.

În această iarnă, Pucioasa s-a despărțit de Stanciu (portar), Călin (fundaș), Parghel (mijlocaș) și Priseceanu (portar). Ultimii doi au fost achiziționați de Sporting Roșiori, iar Călin ar putea fi transferat de Flacăra Moreni.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!